Хотели и квартири

 

horizontal rule

  1. Семейна къща Герзилови
  2. Къща Вълчанов
  3. Къща Пищалов
  4. Къщата с червените врати
  5. Дървени къщички за отдих
  6. Хотел ТЕО
  7. Къща за гости "Под Чернока"
  8. Самостоятелни стаи „Шарков”
  9. Туристическа спалня

horizontal rule

Семейна къща Герзилови

В момента се подготвя за гости.

Назад

horizontal rule

Къща Вълчанов

www.valchanov-house-solishta.com/

Къщата е на 3 етажа и предлага 6-8 места за гости с отделен санитарен възел на всеки етаж. За уюта и удобството на своите гости къща Вълчанов разполага с две камини, телефон-факс, сателитна телевизия и интернет.

Къща Вълчанов предлага на своите гости и дегустация на селекция вина.

Къща Вълчанов е собственост на семейството на известния в Европа оперен певец Борислав Вълчанов. В по-голямата част от годината той е в страната и лично посреща своите гости от България и чужбина.

Назад

horizontal rule

Къща Пищалов

www.pishtalov.com/

Къщата предлага 4 двойни стаи, 1 тройна, механа за 15 човека, кухненски бокс, барбекю, цифрова телевизия, парно отопление.

Назад

horizontal rule

КЪЩАТА С ЧЕРВЕНИТЕ ВРАТИ

http://www.thereddoorshouse.com

Къщата с червените врати предлага на своите гости 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. Във всяка от стаите има телевизор със сателитна телевизия. В къщата е изградено локално парно, което ще поддържа желаната температура.

В хола гостите могат да отпочинат на красивата и удобна мека мебел, да слушат музика от качествена HiFi система, да гледат телевизия на 40 инчов плазмен телевизор или пък да прекарат приятно вечерта в приказки пред камината. При нужда от комуникация със света, можете да разчитате на Wireless интернет.

Къщата разполага с напълно оборудвана кухня: печка, хладилник, фризер, микровълнова фурна, две кафемашини – за еспресо и шварц, тостер. В трапезарията на масивна дървена маса могат да се хранят до 12 души. На разположение има и пералня със сушилня.

Къщата с червените врати разполага със спортна зала, тенис маса, дартс и сауна.

Назад

horizontal rule

Дървени къщички за отдих

Лазарин Чернев - 0887892418

Къщите са от дърво и създават уют. Усеща се лек мирис на смола.

Назад

horizontal rule

Хотел Тео

hotelteo.hit.bg

В къща "Тео" могат да бъдат настанени 6 човека. За удобство на гостите на разположение са сателитна телевизия, самостоятелен санитарен възел и сауна. За самостоятелно приготвяне на храна има оборудвана кухня и уютна трапезария с камина. Къщата разполага с паркоместа. С тишината и спокойствието си мястото предразполага за пълноценна почивка.

Назад

horizontal rule

Къща за гости "Под Чернока"

pod-chernoka.com тел. 0889 511 276 тел. 0888 603 082

Къщата разполага с 2 двойки стаи със санитарен възел - самостоятелен апартамент, локално етажно парно, кухня, механа, барбекю, просторен двор с много цветя, зелена градина за плаж и почивка.

Къща за Гости "Под Чернока" се намира в центъра на селото над църквата "Св. Неделя" Районът е много чист в екологично отношение.

Назад

horizontal rule

Самостоятелни стаи „Шарков”

Телефон 0301/632 20

Назад

horizontal rule

Туристическа спалня

В момента не е отворена за туристи.

Назад

horizontal rule

затвори

horizontal rule